Fri frakt over 2 000,-

30 dagers åpent kjøp

Rask levering over hele landet

Personvernserklæring

  1. Innledning: Denne personvernserklæringen gjelder for alle forretningsprosesser hos Kolleksjon AS (heretter omtalt som “Heik.no”). Vi forplikter oss til å beskytte personvernet til våre kunder og brukere, og denne erklæringen er ment å gi deg detaljert informasjon om vår behandling av personopplysninger, inkludert formålet med behandlingen, hvilke data vi samler inn, og hvordan vi håndterer disse opplysningene.

  2. Formål med behandling av personopplysninger: Personopplysninger behandles for å oppfylle våre kontraktsforpliktelser og tilby deg som kunde best mulig service. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bruk i forbindelse med salg, kundeservice, markedsføring, informasjon og bokføring. Vi behandler også personopplysninger på vegne av våre kunder, basert på deres instruksjoner.

  3. Samtykke til bruk av personopplysninger: Ved å gi oss dine personopplysninger, samtykker du til behandlingen som beskrevet i denne personvernerklæringen. For markedsføring via e-post og SMS innhentes ditt eksplisitte samtykke på forhånd. Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst.

  4. Innsamling av personopplysninger: Vi samler inn opplysninger når du registrerer deg på vårt nettsted, er i kontakt med vårt salg- og supportteam (via e-post, chat), eller bruker våre tjenester. Informasjonen kan omfatte, men er ikke begrenset til, navn, adresse, e-post, telefonnummer og annen relevant informasjon.

  5. Lagring og deling av personopplysninger: All informasjon lagres på sikre, dedikerte servere. Vi deler kun personopplysninger med tredjeparter når det er nødvendig for å levere våre tjenester. Dette inkluderer underleverandører som Vipps, Klarna, Group Office by Intermesh BV, Brevo, Google Analytics, Tripletex AS, Bring og Postnord. Informasjonen som deles varierer avhengig av tjenesten og kan inkludere navn, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon og annen relevant data.

  6. Kommunikasjon med kunder: Som kunde hos oss kan du motta kommunikasjon via e-post og SMS relatert til ditt kundeforhold, inkludert ordrebekreftelser, sporingsnumre, oppdateringer om kundekontoen din og lignende. Dette betraktes som berettiget interesse, og det vil derfor ikke bes om ytterligere samtykke. For markedsføringskommunikasjon via e-post vil du motta slike kommunikasjoner kun hvis du har gitt aktivt samtykke, og det er alltid mulig å melde seg av.

  7. Innsyn, retting og sletting av personopplysninger: Du har rett til å be om innsyn i personopplysningene vi har registrert om deg. Dette kan gjøres ved å sende en forespørsel til . Hvis opplysningene er feilaktige eller ufullstendige, har du rett til å be om at de blir korrigert eller slettet i henhold til gjeldende personopplysningslov.

  8. Oppbevaring av personopplysninger: Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for de formål de ble samlet inn for. Opplysninger som ikke lenger er nødvendige slettes fra våre systemer.

  9. Informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies): Våre nettsider bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, huske innlogginger og til markedsføringsformål. Vi bruker både midlertidige og varige informasjonskapsler, og du har i henhold til norsk lov samtykket til lagring av informasjonskapsler hvis du har tillatt dette i nettleserinnstillingene dine. Detaljert informasjon om de spesifikke informasjonskapslene vi bruker finnes på vårt nettsted.

  10. Kontaktinformasjon: Dersom du har spørsmål eller innsigelser angående vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss på følgende adresse: Kolleksjon AS, Vassvikveien 28, 3268 Larvik, E-post: .

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen for å reflektere endringer i våre praksiser eller av juridiske årsaker.